Szűrés

A(z) Magyar Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Márciustól árat emel a Telekom

2023. január 17. -

2023. március 1-től 14,5% inflációkövető díjkorrekciót hajt végre a Magyar Telekom, a Központi Statisztikai Hivatal által 2022. évre vonatkozóan megállapított és közzétett éves fogyasztói árindex változással megegyezően. Az inflációkövető díjkorrekciót az energiaárak és beszállítói költségek drasztikus növekedése teszik szükségessé. 

Kulcsszavak: Magyar Telekom
Tovább

140 év után elbúcsúzhatunk a nyomtatott telefonkönyvtől

2023. január 11. -

Az NMHH 2021. októberében közzétett elemzésének értelmében a hírközlési cégeknek 2022 óta nem kötelező könyv vagy bármilyen más adathordozó formájában megjeleníteniük az előfizetőik adatait. Ezzel megszűnik a nyomtatott telefonkönyv. A Magyar Telekom tavaly kinyomtatott példányai voltak az utolsók, amelyek közül egyet a Postamúzeum részére ajánlott fel a vállalat.

Tovább

A törődés digitális lehetőségeiről is szól a Telekom reklámfilmje

2023. január 11. -

A világ bizonytalansága és kiszámíthatatlan változásai a magyar családok sokaságát állítják új kihívások elé. Ilyenkor válik igazán kulcsfontosságúvá, hogy a családok  gondoskodni tudjanak a családtagok jólétéről, egzisztenciális és érzelmi biztonságáról. A szülők vállára kettős súlyként nehezedik az elvárás, hogy miközben gyakran erejükön felül teljesítenek a munkában, folyamatosan jelen tudjanak lenni a család mindennapi életében, a hétköznapok apró pillanataiban - akár fizikai távollétük idején is.

Kulcsszavak: Magyar Telekom, Magenta 1
Tovább

Telekomosoknak már Szlovákiában is elérhető a VoLTE roaming

2022. november 3. -

2022. októberétől a Magyar Telekom 4G Hang-képes készülékkel rendelkező havidíjas ügyfelei élvezhetik a 4G Hang előnyeit a Slovak Telekom hálózatán, annak 4G lefedettségi területén. A Slovak Telekom 4G előfizetői pedig Magyarországra látogatva használhatják a Magyar Telekom 4G hálózatát beszédhívásokra is, arra alkalmas készülékkel és díjcsomaggal. 

Tovább